BS Bouw Service

Bijstand bij oplevering
Bijstand bij oplevering

Bijstand bij oplevering

Voorlopige - en definitieve oplevering

 

De voorlopige oplevering in de bouw markeert het moment waarop de aannemer verklaart dat het werk volgens de afspraken nagenoeg gereed is voor overdracht aan de eigenaar.

Tijdens deze fase wordt het bouwwerk zorgvuldig geïnspecteerd om te garanderen dat het voldoet aan de contractuele eisen en kwaliteitsstandaarden.
Gebreken en nog uit te voeren punten worden opgenomen in een proces-verbaal van oplevering, voor herstel en uitvoering vóór de definitieve oplevering.

Belangrijk om te weten is dat punten die niet vermeld staan in het opleveringsverslag na de voorlopige oplevering niet meer kunnen worden aangepakt zonder extra kosten of discussies. De acceptatie van de werken gebeurt namelijk volgens de vastgelegde punten in het verslag.
Een bouwexpert kan hierbij cruciaal zijn, omdat zij ervoor zorgen dat alle gebreken en tekortkomingen gedocumenteerd zijn en dus niet over het hoofd worden gezien.

Het hebben van een bouwexpert die het opleveringsproces begeleidt, kan gemoedsrust bieden.
Je hebt iemand aan je zijde die je belangen behartigt en ervoor zorgt dat de woning of appartement aan de vereiste voldoet en opleveringswaardig is.


Heb je binnenkort een oplevering en ben je dus op zoek naar een bouwexpert om je bij te staan?
Neem dan snel contact op en stuur een mailtje naar: info@bs-bouwservice.be

Bouwexpertise

Jouw Bouwexpert

Contacteer ons vrijblijvend

Heb je vragen, ben je op zoek naar een oplossing voor jouw probleem of wil je graag samenwerken met bouwexpert BS Bouw Service?

Stuur dan gerust vrijblijvend een mailtje

Een eerste (telefonische) bespreking van probleemstelling of eventuele opdracht is gratis.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met  jou op!

e-mail ons vrijblijvend